ANNONCE

Bamse-enke: Jeg blev snydt for Bamse-penge

21. august 2012 11:39 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bamse-enke: Jeg blev snydt for Bamse-penge
Billede mangler

Endnu inden Flemming ‘Bamse’ Jørgensen var lagt i jorden, blev der holdt møder og skrevet kontrakter bag om ryggen på enken til den folkekære sanger, lyder anklagen mod Bamses gamle forfatterven. Det skriver Ekstra Bladet.
Det var et bagende hedt retslokale, der i går dannede rammen for et ophedet opgør mellem enken til Flemming ‘Bamse’ Jørgensen, Käte Jørgensen, og sangerens gamle forfatterven, Poul Blak.
Mens enken i følgeskab med sønnen Theis virkede rolig og fattet, havde tonen en helt anden lyd hos den anklagede.
Poul Blak spyede eder, råbte op og kom med verbale ‘svinere’ mod anklageren under retsmødet, der ikke blev bedre af, at han havde valgt at repræsentere sig selv, skriver Ekstra Bladet.
– Han er jo en idiot, så jeg var nødt til at kalde ham til orde, for han aner jo ikke noget som helst, sagde Poul Blak blandt andet om sagens anklager.
Sagen bunder i en kontraktaftale, der blev ændret af Poul Blak to dage efter Bamses død og uden enkens viden, lyder anklagen.
I følge Käte Jørgensen, har Poul Blak tjent 150.000 kroner for meget på en ny biografi om den afdøde sanger.
Kontrakten blev indgået med Steen Piper, der ejer af forlaget, hvor bogen er blevet trykt. Men det skete, uden at der blev givet vederlag til de efterladte, og det finder enken sig ikke i.
– Det handler om respekt, sagde Käte Jørgensen til BT uden for retslokalet ved Aarhus Byret.
Men selvom det er Käte Jørgensen, der har hevet Poul Blak i retten, var hun faktisk den eneste, han havde respekt for under gårdsdagens retsmøde.
Bamses manager, John Madsen og enkens advokat fik i stedet skylden.
– Käte er under indflydelse af sin pengemand gennem årene, John Madsen – og sin advokat. At hun vælger at følge det, de siger, kan jeg ikke blive sur på hende over, sagde Poul Blak om enkens beslutning, skriver avisen.
Kilde: Ekstra Bladet

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu