Bandeaktion: Politi finder ammunitionslager i jordhul

19. november 2012 13:55 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bandeaktion: Politi finder ammunitionslager i jordhul
Billede mangler

Fem kilo ammunition har politiet fundet i et jordhul under en aktion mod bandemiljøet.
 
Fem kilo skarp ammunition til skydevåben er beslaglagt ved politiaktion mod bandegrupperingen “Værebrogruppen” i Bagsværd, oplyser Københavns Vestegns Politi.
 
Formålet var at lede efter våben og beviser i gruppens klubhus og på de offentlige områder ved Værebroparken. Derfor blev kvarterets opgange og grønne områder gennemgået af politifolk og tjenestehunde.
 
– Det hænder, vi finder våben gemt i kvarteret – i dag (mandag, red.) har vi lavet en systematisk undersøgelse af et større areal, siger Carsten Jansson, efterforskningsleder i afdelingen for organiseret kriminalitet i en pressemeddelelse.
 
Det gav resultat, da politihunde fandt fem kilo ammunition til skydevåben gravet ned i et grønt område ved Værebroparken. Ammunitionen skal nu undersøges af kriminalteknikere.
 
I klubhuset traf politiet to unge mænd, som blev anholdt mens ransagningen stod på. De blev løsladt bagefter.
 
I klubhuset søgte politiet desuden efter beviser og mistænkte i efterforskningen af en sag om grov vold og trusler mod 31-årig mand fra København.
 
I november blev han standset på Laurentsvej af tre unge mænd, truet med kniv og tvunget med ind i klubhuset. Her blev han udsat for grov vold i en time, før han fik lov at gå. Tilsyneladende var han blevet forvekslet med en anden.
 
Dagens aktion resulterede dog ikke i anholdelser i den sag.
 
– Vi arbejder ufortrødent videre med at finde de skyldige. De har begået en grov forbrydelse, siger Carsten Jansson.
 
I nærheden af klubhuset blev i øvrigt fundet en stjålen bil, som rette ejer nu får tilbage.
 
I aktionen deltog betjente fra Københavns Vestegns Politi, den særlige bandeenhed ‘Task Force Øst’ og personale fra Skat.
 

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu