Bankansat hævede over en million til sig selv

28. marts 2012 12:21 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bankansat hævede over en million til sig selv
Billede mangler

En kvinde skal en tur bag tremmer for at have snuppet store beløb fra den bank, hun arbejdede i, skriver Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.
Den 53-årige bankkasserer har hævet mere end en million kroner fra sin arbejdsplads, Sparbank i Skive, og fra flere af bankens kunder til sig selv.
I går blev der afsagt dom i sagen ved Retten i Viborg, og den lød på et år og seks måneders fængsel. Tre måneder af straffen skal hun afsone, mens den resterende del blev gjort betinget.
“Jeg er tilfreds med dommen, der giver et tydeligt signal om, at der har været tale om alvorlig kriminalitet begået af en betroet medarbejder,” siger anklagerfuldmægtig Ulrik Panduro.
Kvindens hemmeligheder stod på fra december 2005 til november 2008. I den periode hævede hun penge ikke mindre end 176 gange og foretog bankoverførsler for i alt 6.700.577 kroner.
Meget af det blev brugt til løbende at dække beløb ind, som hun havde hævet tidligere, og på den måde kunne det stå på i flere år, uden nogen opdagede det.
Hun har nægtet sig skyldig hele tiden og har skudt skylden på hendes kollegaer. Men en række afhøringer af kollegaerne og overvågningskameraer afslørede den 53-årige.
Bankens og bankkundernes samlede tab løb samlet op på 1.029.356 kroner.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu