ANNONCE

Bankansat modtog hvidt pulver

24. september 2020 16:40 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

En ansat i SparNord, Aabybro åbnede torsdag postkassen og fandt mistænkeligt brev.

Da en medarbejder i SparNord-banken i Aabybro åbnede postkassen torsdag eftermiddag, fandt vedkommende et brev med et hvidt mellignende pulver i. Den slags er man naturligvis nødt til at tage alvorligt.

Bankens ansatte gjorde naturligvis det eneste rigtige. Ringede til politiet, der kort efter ankom med den helt store udrykning fulgt af det lokale beredskab. Derfor har der været godt gang i Aabybro denne torsdag.

Leif Lind Simonsen, kommunikationsdirektør i SparNord, fortæller Newsbreak.dk, at det efter kort tid blev afklaret, at der ikke var tale om noget farligt. Hvad det er, er op til Nordjyllands Politi at afklare.

– Da vi fandt ud af, det ikke var farligt, fortsatte dagen som planlagt, siger kommunikationsdirektøren ved 16-tiden. Anmeldelsen fra den ansatte, der var i bygningen på grund af et kundemøde, kom ved 13.45-tiden.

Bygningen i Aabybro bruges ikke til almindelig bank, men de ansatte holder af og til møder der, så postkassen tømmes ved lejlighed. Afsenderen havde været fornuftig nok til ikke at sætte adresse på.

Politiet skal nu forsøge at finde ud af, hvem der har sendt det pulverfyldte brev. Newsbreak.dk har ikke haft held til at træffe vagtchefen i Nordjyllands Politi for en kommentar.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu