Bankrøvere slog til mod pengeløs afdeling

4. februar 2013 17:00 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bankrøvere slog til mod pengeløs afdeling
Billede mangler

Mandag formiddag klokken 10.58 stormede to maskerede mænd Danske Banks filial i Høng i Nordvestsjælland, hvor de med en pistol og en cirka 30 centimeter lang køkkenkniv forsøgte at true bankens personale til at udlevere kontanter.

 

Røverne agerede ifølge bt.dk aldeles brutalt og holdt en kvindelig bankassistent med ryggen op mod muren, samtidig med at den ene røver huggede køkkenkniven ind i væggen lige ved siden af hende. Det er sjette gang, den pågældende bankassistent oplever et bankrøveri.

Også en anden ansat blev truet for struben med køkkenkniven. Ingen af de ansatte led dog egentlig fysisk overlast.

Personalet kunne dog oplyse røverne om, at den pågældende afdeling var pengeløs, og det fik gerningsmændene til at flygte til fods ad Strandvej i retning mod stationen i Høng. Herfra forsvandt røverne i ukendt retning og på ukendt måde, skriver bt.dk.

Politiet har sendt flere patruljer til området, men de har dog ikke fundet hverken røvere eller våben. De to røvere beskrives af politiet som:

En mand, iført mørkt joggingtøj med hætte, mørke lærredsbukser med sidelommer, medbragte en sort pistol. Og en anden mand, iført lysegrå joggingsæt med trøje, medbragte en cirka 30 centimeter lang køkkenkniv. Begge røvere var maskeret med sort maske for ansigtet.

Midt- og Vestsjællands Politi ved lokalpolitiet i Kalundborg vil gerne i kontakt med personer, der har bemærket de to røvere på gerningstidspunktet eller på deres flugt efter røveriet. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu