Barca har snor i Agger

7. marts 2013 23:04 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barca har snor i Agger
Billede mangler

I går meldte de to store engelske aviser The Sun og Mirror, at Barcelona rent faktisk vil være klar med et bud til sommer på Daniel Agger. Ifølge BT’s spanske pressekilder med tætte relationer til Barcelona-toppen er interessen ikke længere så konkret, som de to tabloidaviser ellers hævder. Det er især prisen på Daniel Agger, der har en afskrækkende effekt hos Barcelona, der ellers godt kan se landsholdsanføreren som en naturlig afløser for Carles Puyol til sommer.

Agger underskrev i sommer en fire-årig forlængelse med Liverpool, som også øgede hans årsløn betragteligt til et sted mellem 40-45 mio. kr. med bonusser, der kan skyde lønnen helt op over 50 mio. kr.

Men Daniel Agger vil være en rigtig dyr herre i det hele taget at købe fri, og Manchester City fik i sommer afvist et bud på 220 mio. kr. De svimlende summer er Barcelona ikke villige til at betale for en forsvarer

– Det var prisen allerede i sommer, som afskrækkede Barcelona. Og han er nok ikke blevet billigere efter forlængelsen. Han er attraktiv for Barcelona, det er helt sikkert, men jeg tror, at Barcelona kigger på billigere løsninger, forklarer Miguel Rodriguez fra Barcelona-avisen SPORT.

Det er dog ikke utænkeligt, at Barcelona vil forhøre sig hos Daniel Aggers agent Per Steffensen, hvad en eventuel frikøbsklausul ligger på, men det er tvivlsomt, at Liverpool med den lønstigning har været flinke med en lav frikøbsklausul.

Thomas Vermaelen fra Arsenal er et realistisk bud på en forsvarsforstærkning vurderer spanske medier.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu