Barca-præsident savner kræftramt træner

27. februar 2013 10:20 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barca-præsident savner kræftramt træner
Billede mangler

I sidste uge kom Barcelona i problemer i Champions League ude mod Milan, hvor de tabte 0-2. Tirsdag aften fortsatte nedturen så, da Real Madrid besejrede Barcelona med 3-1 i den spanske pokalturnering.

Og måske er forklaringen ganske enkel. I hvert fald siger klubbens præsident nu, at alle savner og mangler Tito Vilanova, som i øjeblikket er fraværende, fordi han behandles for sin kræftsygdom.

– Uden at tage noget væk fra det arbejde, som resten af trænerstaben leverer, så er der ingen tvivl om, at vi savner Tito Vilanova. Han er vores træner og vores leder, siger præsident Sandro Rosell til den spanske TV-station Canal Plus.

Tito Vilanova er stadig i New York, hvor han behandles for kræft. I denne uge rejser Barcelonas præsident så til den amerikanske storby for at besøge Vilanova, som blev opereret i december.

– Forestil dig enhver institution, virksomhed eller fabrik uden chefen for det hele. Det er derfor, det er vigtigt, at vi besøger ham og ser, hvordan han har det, siger Sandro Rosell.

Vilanova blev ny cheftræner i Barcelona efter Pep Guardiola sidste sommer. Mens han kæmper med sin kræftsygdom, er det assistenten Jordi Roura, som styrer holdet.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu