Barca-træner: Alle så der var hånd på ved 1-0

20. februar 2013 23:45 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barca-træner: Alle så der var hånd på ved 1-0
Billede mangler

AC Milans første mål i 2-0 sejren over Barcelona var i den kontroversielle ende, da det lignede, at der skulle være dømt for hands på hjemmeholdets Zapata, inden Kevin Prince Boateng sparkede bolden i mål.

Efter kampen fortalte fortalte Barcelonas assistenttræner Jordi Roura, der vikarierer som cheftræner for sygdomsramte Tito Vilanova til TV 3 +, at han ikke selv kunne se, om Milans forsvarsspiller Zapata havde hånd på bolden, men at alle hans spillere ikke var i tvivl om, at målet skulle være annulleret.- Men alle mine spillere siger, at målet skulle være annulleret.

Trods det dårlige resultat har han dog ikke mistet håbet om at gå videre til kvartfinalen.

– Vi har tiltro til vores eget hold og til at spille på vores eget stadion. Det bliver en anden historie i den anden kamp. Vi tror fuldt og fast på, at vi kan vende det her, siger han til det europæiske fodboldforbund, UEFAs, hjemmeside.

Roura erkendte, at spillet ikke fungerede på den slidte bane på San Siro, og selvom han anerkender, at Milan spillede en flot kamp, så synes han alligevel, at 2-0 var for meget.

– Det var ikke vores bedste kamp. Selvom vi havde problemer, så synes jeg, resultatet var overdrevet. De fik et par muligheder, scorede på dem og det gør det meget svært for os, siger han.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu