Barcelona-målmand amok efter nederlag til Real

2. marts 2013 19:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barcelona-målmand amok efter nederlag til Real
Billede mangler

Real Madrid er i den grad kommet i omdrejninger sidst på sæsonen.

 

Selv om træner José Mourinho havde sat de største profiler på bænken før det andet El Clásico-kampen mod Barcelona på fire dage, vandt kongeklubben 2-1 i Primera Division i en kamp, hvor specielt Victor Valdes lod følelserne få frit løb efter kampen og fik et rødt kort efter kampen.

– Du har røvrendt os. Har du ingen skam, råbte målmanden ifølge spanske medier gentagne gange til dommer Miguel Angel Pérez Lasa i spillertunnellen.

I tirsdags slog Real Madrid rivalen ud af Copa del Rey-semifinalen, og dermed fortsatte den mindre krise hos Barcelona.

Ud over to nederlag i streg til Real Madrid står Barcelona med kniven for struben på randen af et knock-out i Champions League efter et nederlag til Milan på 0-2 i første del af ottendedelsfinalen.

Til lørdagens opgør på Bernabeu stillede træner José Mourinho uden profilerne Cristiano Ronaldo, Xabi Alonso og Mesut Özil fra start for at spare dem til tirsdagens returkamp i Champions League mod Manchester United.

Real Madrids nye stjerne, angriberen Álvaro Morata, skulle dog kun bruge seks minutter, før de fleste på Bernabeu havde glemt alt om de mange bænkede profiler.

Sergio Ramos brød et Barca-angreb midt på banen, så Morata fra venstre side kunne lægge et godt indlæg ind til Karim Benzema, der ikke kunne undgå at score med indersiden – 1-0.

Kort efter meldte topscorer Lionel Messi sig så ind med sin udligning, da han scorede sit 18. El Clásico-mål.

Sergio Ramos, der var ophavsmand ved føringsmålet, var i dette tilfælde helt passiv, da Lionel Messi fik en stikning i feltet. Den argentinske dribler tog et simpelt træk forbi Ramos og lagde den nemt ind ved forreste stolpe.

Forsvarsspilleren Ramos, der til opgøret var anfører, fik dog sin hævn mod slutningen af kampen, da han gjorde op med en kedelig anden halvleg ved at heade sit hold på 2-1.

– Der er ingen champagne her, for vi fejrer ikke noget som helst. Her er bare arbejde, entusiasme og begejstring, sagde Real Madrid-assistenten Aitor Karanka.

I overtiden var Real Madrid da også tæt på, at Barcelona igen ville udligne, da Ramos igen kom i fokus.

Real Madrid-anføreren lavede et benspænd på Adriano, men dommeren valgte ikke at dømme straffesparket, og i stedet gik Barcelona-spillerne amok efter sidste dommerfløjt.

– Vi har fortalt dommeren, at straffesparket syntes meget klart. Men vi ved, hvordan det går mod Real Madrid, hvis du satser på at få kendelser i din favør, sagde en lettere irriteret Pique.

Med 2-1-sejren er Real Madrid nu kun 13 point efter Barcelona i Primera Division, samtidig med profilerne er helt fit forud for tirsdagens Champions League-kamp.

Omvendt blev Barcelonas krise udstillet endnu en gang – både af resultatet og af målmand Victor Valdes’ frustration.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu