Barcelona vil spille fredskamp

22. februar 2013 09:01 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barcelona vil spille fredskamp
Billede mangler

Barcelonas præsident Sandro Rosell er øjeblikket på besøg på Vestbredden, hvor han fredag skal mødes med den palæstinensiske præsident, Mahmoud Abbas, og præsidenten for det palæstinensiske fodboldforbund, Jibril Rajoub.

 

Her vil han fremlægge ideen om en fredskamp, der skal være med til at fremme fredsprocessen mellem Israel og Palæstina.

– Vi vil gerne, med hjælp fra lederne i Palæstina og Israel, promovere idéen om en fodboldkamp for fred, siger Rosell ifølge TV2 Sporten i en  pressemeddelelse.

Efter planen skal Barcelona spille mod et hold med både israelske og palæstinensiske spillere. Med fans over hele verden håber Rosell, at Barcelonas tilstedeværelse kan bygge bro mellem de to parter.  – Vi ønsker at stille vores hold og vores spillere til rådighed i en sådan kamp med det håb, at kampen vil tjene til at udvide dialogen mellem de to samfund og bringe dem tættere på hinanden, siger Rosell, der håber, at begge parter vil være med til at stille med spillere til et blandet hold.

De nærmere detaljer om kampen er endnu ikke på plads, men ifølge BBC skal kampen finde sted på Ramat Gan Stadion i Israel den 31. juli.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu