Barfoed afviser beskyldninger om vennetjenester

1. marts 2013 04:02 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Barfoed afviser beskyldninger om vennetjenester
Foto: Facebook.

De Konservatives formand, Lars Barfoed (K), er blevet beskyldt for at have benyttet sig af vennetjenester, siden han i december fik mulighed for at leje en 114 kvadratmeter stor lejlighed på Frederiksberg.

 

Det var Ekstra Bladet, der først kunne berette, at Barfoed havde fået lejligheden uden om ventelisten i Frederiksberg Boligfond, og at andre borgere, der var interesserede, ikke havde samme mulighed.

Onsdag aften afleverede boligselskabet PrivatBo, der administrerer al udlejning af lejligheder for Frederiksberg Boligfond, så en redegørelse om sagen. Den bekræfter, at alt er gået efter bogen, mener Barfoed selv ifølge Morgenavisen Jyllands-Posten.

»Jeg har kun gjort det, som alle andre boligsøgende gør. Jeg har bestemt ikke forsøgt at komme foran andre i køen. Det kunne jeg ikke drømme om,« siger Lars Barfoed til jyllands-posten.dk.

»Jeg har opført mig ordentligt og ageret inden for de regler, der er på området. Det, mener jeg, redegørelsen bakker op om.«

Han forklarer videre, at han umiddelbart ikke kunne få lejligheden, da der var andre foran i køen, men at de sprang fra, hvorefter han blev tilbudt den og skrev under på en lejekontrakt.

Redegørelsen fra PrivatBo bekræfter, at boligselskabet modtog et afslag fra den interne lejer 21. november, skriver Morgenavisen Jyllands-Posten.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu