Barn pløjet ned af flugtbilist: Fortsatte 50 meter med drengen på bilen

6. december 2017 10:35 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Fyns Politi søger i øjeblikket en flugtbilist, der påkørte en 13-årig dreng og fortsatte mindst 50 meter med barnet på køleren - for derefter at stikke af.

Jagten på en flugtbilist er onsdag endnu i gang, oplyser Fyns Politi til Newsbreak.dk. Helt konkret drejer det sig om en sølvgrå stationcar af mærket Citroën C5. Føreren af denne påkørte tirsdag morgen kort før klokken otte en 13-årig cyklist.

Det var en særdeles dramatisk hændelse, der fandt sted på Anderupvej ud for Rema 1000 i det nordlige Odense, skrev TV2 Fyn allerede tirsdag eftermiddag. Bilisten ramte nemlig drengen, der kom cyklende, og vedkommende kan ikke have været i tvivl.

Politiet oplyste nemlig til TV-stationen, at både dreng og cykel røg op på køleren, og bilen fortsatte i mindst 50 meter med begge på køleren, men da drengen endelig faldt af bilen, stak føreren af i høj hastighed.

På intensiv

Ulykken gik hårdt ud over den 13-årige dreng, der efter ulykken blev indlagt på Odense Universitetshospitals intensiv-afdeling, men det er uvist, hvilke skader han har pådraget sig ved påkørslen.

Det meste af tirsdag har politiet ledt efter bilisten, men selv en række indløbne henvendelser har ikke givet resultat. Kommunikationsrådgiver ved politikredsen, Charlotte Nyborg, oplyser onsdag morgen til Newsbreak.dk, at både bil og fører er eftersøgt.

På stedet fandtes flere vragrester, så politiet retter opmærksomhed mod det faktum, at der et sted kører en Citroën C5-stationcar rundt med skader på fronten. Ser du denne – eller ved du noget i øvrigt – så kan du kontakte Fyns Politi på telefonnummer 114.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu