ANNONCE

Barsk tv-stjerne vil være UASs præsident

3. februar 2012 18:05 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Barsk tv-stjerne vil være UASs præsident
Billede mangler

I øjeblikket handler det hele om Newt Gingrich og Mitt Romney, der i øjeblikket kæmper om at blive republikanernes præsidentkandidat.
Men nu kommer der en udfordring fra uventet side. Roseanne Barr, der i mange år havde sit eget show der hed Roseanne stiller op.
Det skriver Newsday.com
Det er dog ikke via republikanerne, at Roseanne Barr stiller op. Det er derimod det noget mindre ‘Grønne Parti’, der får kastet lidt stjernestøv over sig.
“Demokraterne og republikanerne har vist, at de er købt og betalt af én procent af befolkningen og de ikke gør, hvad der er bedst for det amerikanske folk,” siger skuespilleren.
Roseanne slog fast, at hun har kæmpet for arbejderfamilierne og kvinderne i årtier, og sagde samtidigt, at hun vil udnytte medierne i kampen for at blive endeligt nomineret.
“Jeg vil turnere rundt i de amerikanske stuer. Mainstream medierne vil umuligt kunne ignorere mig. Men endnu vigtere er det, at de umuligt vil kunne undgå at fokusere på den gennemsnitlige amerikaners behov op til valget,” skrev Roseanne i sin ansøgning til partiet.
Det Grønne Parti vil annoncere sin endelige præsidentkandidat efter deres konvent, der afholdes i juli.
Roseanne Har i dag en nøddefarm på Hawaii.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu