Bas kanonmål sender United ud af FA-Cuppen

1. april 2013 15:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bas kanonmål sender United ud af FA-Cuppen
Billede mangler

Det blev en flot scoring af angriberen Demba Ba, der sikrede Chelsea videre avancement til semifinalen i den engelske pokalturnering FA Cup. Det stod klart, da holdet på hjemmebane mandag eftermiddag vandt omkampen i kvartfinalen mod Manchester United med 1-0.

 

Det første opgør sluttede således 2-2 på Old Trafford, og dermed måtte de to storklubber ud i en sidste og afgørende kamp om pladsen i semifinalen, der i sidste ende altså gik til Chelsea.

Selvom første halvleg bød på et par oplagte muligheder, kom der først gang i målscoringen få minutter inde i anden halvleg.   Her bragte angriberen Demba Ba Chelsea foran 1-0 på en perle af et mål, da han i målfeltet kastede sig frem og vandret i luften rettede en ballonbold fra Mata i kassen. Uden chance fra David de Gea i målet.

Manchester United spillede sig undervejs frem til et par gode afslutninger, men Petr Cech i Chelsea-målet var mere end almindelig stærk på stregen, og det reddede London-holdet i flere situationer.

I semifinalen møder Chelsea Manchester City søndag den 14. april. Den anden semifinale i FA Cuppen står mellem Millwall og Wigan lørdag den 13. april.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu