ANNONCE

Batmobil med på bilmesse i Herning

16. oktober 2011 12:37 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Batmobil med på bilmesse i Herning
Billede mangler

 Når Danmarks største indendørs bilmesse åbner de sidste to weekender i oktober, bliver det af den ikoniske, verdenskendte Batmobil.
 
Forud for showet Batman Live, som foregår i Jyske Bank Boxen til januar, kan besøgende på Biler for Alle nemlig komme helt tæt på heltebilen.
 Annonce: Foretag en sikker investering og få 15-20% i årligt udbytte i 20 år
Det nye koncept for Biler for Alle har blandt meget andet ført en Carwalk med sig. Her vil bilverdens supermodeller vise sig frem på podiet, og det er her den sorte, sænkede Batmobil, som er fyldt med specialeffekts, også kan opleves.
 
Langs Carwalken udstilles den og mange andre bil-supermodeller under hele messen, der foregår fra den 21.-23. oktober og igen fra den 28.-30. oktober.
Designeren bag bilen er ikke Hr. Hvem-Som-Helst; Det er nemlig Professor Gordon Murray, der tidligere har skabt biler til Formel 1 samt den legendariske McLaren F1 Road Car.
 Annonce: Få B.T leveret hver dag i en måned. Klik her
Batman Live er en af de mest ambitiøse forestillinger i nyere tid. Ud over Batmobilen byder showet også på en over 30 meter lang storskærm formet som det legendariske Batman-logo, en 3D udgave af Gotham City og et væld af specieludviklede effekter.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu