Bayern-præsident undersøges for skattesvig

20. april 2013 13:50 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bayern-præsident undersøges for skattesvig
Billede mangler

Den helt store historie i Bayern München handler lige nu ikke om deres fortræffelige angrebsspil, deres rekord-hurtige tyske mesterskab eller tirsdagens Champions League-semifinale mod FC Barcelona.

 

Bayern-præsidenten Uli Hoeness er nemlig blevet centrum i en skattesag, hvor han ifølge magasinet Fokus har erkendt at have en konto i en schweizisk bank for at omgås de tyske skatteregler.

– Jeg har i januar 2013 via min revisor indgivet en frivillig erklæring ved et skattekontor i forbindelse med en konto i Schweiz, erkender Hoeness, der ifølge Fokus var blevet gjort bekendt med, at det tyske skattevæsen undersøgte ham.

Ingen kender den nøjagtige sum penge, der er tale om, men sagen er stor nok til, at Hoeness ifølge Fokus har fået sin ejendom i Tegernsee-dalen ransaget. Det er dog ubekræftet af såvel anklagemyndighed som Hoeness selv.

Bayern München spiller lørdag eftermiddag mod Hannover 96 i Bundesligaen, og klubbens talsmand Markus Hörwick har indtil videre blot reageret med et “ingen kommentarer”.

På tirsdag møder klubben FC Barcelona på Camp Nou i den først af to Champions League-semifinaler.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu