Bayern-sportsdirektør roser Højbjerg

25. januar 2013 14:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bayern-sportsdirektør roser Højbjerg
Billede mangler

Matthias Sammer, sportsdirektør i Bayern München, tænker stort om sit unge es Pierre-Emile Højbjerg, der træner fast med førsteholdet.

 

Denne gang er det sportsdirektør Matthias Sammer, som uddeler roser til den kun 17-årige dansker, der efter vinterpausen er rykket op for at træne med førsteholdet på fast basis.

– Vi vil fortsætte med at bringe Pierre frem stille og roligt. Han kommer til at træne med førsteholdet. Alt andet er lidt op til ham selv, siger Matthias Sammer om danskeren til klubbens egen tv-kanal.

Højbjerg har siden sit skifte fra Brøndby i sommer været fast mand på reservemandskabet, og præstationerne på Bayern Münchens mandskab i Tysklands fjerde division udmøntede sig i denne vinter til en tur med førsteholdet til Qatar.

Derfor har klubben også besluttet, at Pierre-Emile Højbjerg ikke behøver at rejse med reserveholdet på deres træningslejr i Tyrkiet i denne uge.

Matthias Sammer vil dog ikke lægge sig fast på, om det så også er ensbetydende med en debut for førsteholdet i en officiel kamp i denne sæson.

– Men Pierre er blevet mere stabil og mere mand. Han har alle muligheder. Det er velkendt, at Jupp Heynckes har et rigtigt, rigtigt godt blik for unge spillere, tilføjer sportsdirektøren.

De flotte ord synes dog ikke at rokke ved den unge dansker, der har fødderne solidt og ydmygt plantet i jorden.

– Jeg opnår nye erfaringer hver dag, og at træne med førsteholdet er utrolig værdifuldt for min udvikling. Jeg er kommet endnu et skridt nærmere min drøm om professionel fodbold. Det er et stadie på rejsen, men intet mere, forklarer Pierre-Emile Højbjerg.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu