Bayern vinder og sætter ny rekord

3. marts 2013 20:28 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bayern vinder og sætter ny rekord
Billede mangler

På et mål af Mario Gomez vandt Bayern München 1-0 ude over nedrykningstruede Hoffenheim, og dermed satte klubben ny Bundesliga-rekord.

 

I 584 minutter er der nu ikke scoret mod de sandsynligvis kommende tyske mestre på udebane i Bundesligaen, og det var Hoffenheim altså heller ikke i stand til.

Kampens enlige mål faldt syv minutter før pausen, hvor hjemmeholdets Igor de Camargo lavede en fejlaflevering til Jerome Boateng. Han sendte et indlæg ind til Franck Ribéry, som med hovedet lagde bolden til rette for Mario Gomez, som alene med Hoffenheims målmand, den tidligere Tottenham-spiller Heurelho Gomes, sendte bolden i mål.

Danske Jannik Vestergaard spillede hele kampen for Hoffenheim. Med sejren er Bayern München igen 17 point foran de forsvarende mestre, Borussia Dortmund, mens Hoffenheim har fem point op til redning p.g.a. FC Augsburgs sejr i Bremen lørdag.

I søndagens sene kamp spillede Fortuna Düsseldorf og Mainz 05 1-1.

Danske Bo Svensson var med for gæsterne, men han fik en uheldig hovedrolle, da han scorede Fortuna Düsseldorfs mål på hovedstød. Udligningen blev også sat ind på hovedstød af den tidligere Werder Bremen- og Bolton-spiller Ivan Klasnic.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu