ANNONCE

Beboer savnes efter voldsom gårdbrand

9. marts 2018 06:33 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Branden blev anmeldt 20.46 torsdag aften, og den blev først slukket sent torsdag nat.

Video: Local Eyes.

Hos Nordjyllands Politi frygter man, at beboeren tilknyttet en ejendom på Kraghøjvej, nord for Vebbestrup ved Hobro, er død i forbindelse med en brand i huset.

Se mere video hos Local Eyes.

Vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Fastergaard, fortæller til Newsbreak.dk, at man har ledt efter manden siden torsdag aften.

– Vi savner ham stadig, og vi kan ikke udelukke, at han er indebrændt, lyder det fra vagtchefen.

Branden blev anmeldt 20.46 af en forbipasserende, men det er uvist, hvor længe branden hærgede inden, at den blev anmeldt.

– Der kan godt have været brand i et stykke tid, uden det er blevet opdaget, for det ligger lidt for sig selv, sagde Karsten Højrup, vagtchef ved Nordjyllands Politi torsdag aften til Newsbreak.dk.

Skal lede videre fredag

Selve branden blev slukket sent torsdag nat, omkring klokken 04.00. Herefter kunne man sende folk ind og lede efter beboeren i huset.

– Man har gået rundt i stueplanen, men første sal kan man ikke gå rundt i, man kan kun kigge ind udefra med en lift på grund af sammenstyrtningsfare, forklarer Poul Fastergaard.

Derfor må man hos politiet nu vente på dagslys. Til den tid kommer der eksperter ud til stedet, der skal vurdere, hvordan man bedst får gennemsøgt ejendommen.

Eftersøgning

Siden det blev klart, at beboeren kunne være brændt inde i sit hjem, begyndte man fra politiets side at lede efter vedkommende, som var der tale om enhver anden forsvundet borger.

– Vi har haft ringet til pårørende, vi har haft kontakt til sygehuse og gjort det, vi plejer at gøre, når vi mangler nogen, fortæller Poul Fastergaard.

Intet af det har gjort, at vedkommende er blevet fundet, og derfor er der altså noget, der peger i retning af den brandtomt, der fredag skal undersøges mere grundigt.

Derudover skal brandårsagen også undersgøes, da den i skrivende stund er ukendt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu