Ny klub: Her skal David Beckham spille

31. januar 2013 18:34 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Ny klub: Her skal David Beckham spille
David Beckham. Foto: Wikipedia.

David Beckham blev torsdag præsenteret som ny profil i Paris Saint-Germain på en kontrakt, der strækker sig over de næste fem måneder.

 

Og som et bevis på sit format har den i forvejen særdeles rige fodboldspiller valgt at donere sin løn i de fem måneder væk. Han lader pengene gå til en lokal fransk velgørenhedsorganisation, der hjælper udsatte børn.

– Det er spændende, og jeg er ikke sikker på, at det er blevet gjort før, sagde Beckham, der glæder sig til at støtte en lokal velgørende organisation, selvom det endnu ikke er besluttet, hvem der skal få glæde af de mange penge, som han kommer til at tjene.

– Det er noget særligt at kunne give en stor sum til velgørenhed for børn i Paris, sagde fodbold- og modeikonet begejstret.

Beckham havde tilbud fra flere Premier League-klubber, men han valgte i stedet Paris, som fortsat er med i forårets Champions League-kampe:

– Medmindre det var Manchester United, ville jeg ikke spille for et Premier League-hold, forklarede Beckham, der på det seneste har trænet med i Arsenal.

– Jeg er meget heldig. Jeg er 37 år gammel, og jeg har haft flere tilbud nu, end jeg har haft før i karrieren. Jeg valgte Paris, fordi jeg kan se, hvad klubben forsøger på. Det er en spændende by, men nu er der en klub, som kommer til at få succes de næste 10, 15, 20 år. Det er meget spændende for mig at være en del af noget, der vokser.

Han er ydmyg i forhold til sin rolle hos PSG:

– Jeg forventer ikke at gå ind på holdet og spille hver eneste kamp. Jeg må arbejde hårdt for det.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu