Beckham imponerede i PSG-startdebut

27. februar 2013 22:57 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Beckham imponerede i PSG-startdebut
Billede mangler

Takket være to mål af Zlatan Ibrahimovic er Paris Saint-Germain videre til kvartfinalerne i den franske pokalturnering.

 

Hjemme på Parc des Princes vandt Paris Saint-Germain med 2-0 mod Olympique Marseille i David Beckhams første kamp fra start.

Beckham, der skiftede i januar fra Los Angeles Galaxy, havde en fod med i det opbyggende spil til Ibrahimovic’ mål til 2-0.

Englænderen leverede generelt en flot indsats på parisernes midtbane og strøede om sig med sine velkendte pasninger. Han ragede et gult kort til sig i det 83. minut, kort inden han blev udskiftet til stående ovationer af det meste af PSGs hjemmepublikum.

Kampen var blevet forsøgt brandet som en slags dyst mellem Joey Barton på gæsternes midtbane og Beckham på værternes, men over de 86 minutter, Beckham spillede, var der klasseforskel på de to – og naturligvis også på de to holds midtbanespillere.

Træner Carlo Ancelotti vil være ganske godt tilfreds med englænderens præstation, eftersom den normale midtbanemand Marco Verratti har karantæne til Paris Saint Germains næste kamp, Champions League-opgøret mod Valencia.

Det er tredje gang i sæsonen, at Olympique Marseille taber med 0-2 på Parc des Princes. Det skete faktisk så sent som i søndags hjemme i Ligue 1.

Det var ligeledes David Beckhams første kamp i den blå PSG-trøje. Her blev det engelske ikon skiftet ind efter 76 minutter.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu