ANNONCE

Bedste banker femårigt barnebarn til døde

23. september 2019 15:42 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

En bedstemor står anklaget for at have dræbt sit barnebarn.

Et fald fra sin seng var, hvad en bedstemor forklarede var sket, da hendes barnebarn var afgået ved døden.

Men det var langt fra alle, der troede på Yisenya Flores forklaring. Flores forklarede, at hendes barnebarn havde hoppet fra en springmadras ned på et hårdt trægulv og havde fået seriøse skader, men da lægerne kom og ville redde Anjuan M. Hare III stod det klart, at han måtte på det lokale hospital i Toledo. Det skriver ABC News.

På hospitalet døde den blot 5-årige dreng som følge af sine skader. Og det var her, at myndighederne slog fast, at drengen næppe kunne være død fra et fald fra en seng. Til politiet indrømmede Yisenya Flores, at hun dagen før havde slået drengen, men at hun først ringede til 911 dagen efter, da han var svær at komme i kontakt med og ikke kunne komme op fra gulvet efter at have modtaget slag.

Retsmedicineren, der er en embedsmand, der klarlægger årsagen til uforklarlige dødsfald, fandt beviser for, at barnet havde battered child syndrome, der i al sin enkelthed betyder, at der var tegn på, at drengen havde været udsat for længerevarende mishandling.

De voldsomme anklager betyder, at Yisenya Flores er blevet fængslet og er under anklage for at bringe et barn i fare. Men efterfølgende er det kommet frem, at hun er blevet sigtet for mord. Der er blevet sat en kaution på 500.000 dollars, hvilket svarer til 3,3 millioner kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu