Begravet i snedrive i flere timer: 13-årig fryser ihjel i snefort

15. december 2016 14:54 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

To drenge blev fanget i en snedrive i fire timer, mens de legede. Den ene overlevede ikke.

Begravet i snedrive i flere timer: 13-årig fryser ihjel i snefort
De to drenge var begravet i sneen i fire timer. Arkivfoto: SCANPIX

En vintertradition endte i tragedie, da to drenge i gang med at bygge et snefort, blev fanget efter en snedrive faldt sammen over dem.

13-årige Joshua Demarest døde tirsdag aften, efter at have været fanget i en snedrive med sin 12-årige ven Tyler J. Day i Greenwich, New York.

Tyler overlevede og kæmper lige nu imod hypotermi. Det skriver det amerikanske medie My Fox 8.

Kommunale sneplove kører rundt i området, hvor drengene legede, og smider sne fra fortovet på snedriven. Man efterforsker stadig grunden til ulykken, men politiet tror, at sneen er endt ovenpå drengene, da de ikke kunne ses inde i fortet.

Fanget fire timer i sneen

De blev meldt savnet omkring klokken 17 af Tylers søster, da de ikke kom hjem. Efter skole havde drengene taget deres varme tøj på og var gået med deres slæder.

Drengene boede på samme gade, og deres fodspor ledte politiet til en parkeringsplads tæt på. Der så man en slæde stikke ud fra snedriven. Den lokale politichef George Bell siger, at betjente, brandmænd og andre efterforskere begyndte at grave hektisk. De fjernede syv ton af sne med hænder, skovle og sneriver.

Omkring klokken 19.15, næsten fire timer efter, man tror, sneplove har smidt sne ovenpå drengene og fanget dem, blev Joshua fundet bevidstløs. Redningsfolk prøvede at genoplive ham, men uden held. Få minutter senere blev Tyler fundet i live. Begge drenge blev hastet til hospitalet, hvor Joshua blev erklæret død lidt over klokken 22. Det skriver News 10.

Ulykke skjult for alle

Hele nabolaget sørger lige nu over det tragiske uheld. Men politiet understreger, det er et mirakel, at Tyler overlevede.

– Du kan faktisk se det lille hul i den kæmpe snedrive, hvor han overlevede. Det er intet mindre end et mirakel, siger politiet.

Leo Flynn siger, arbejderne ikke havde en chance for at se drengene. Han er ansvarlig for de offentlige ansatte, der smed sneen ovenpå drengene.

– De er sønderknuste. De er alle sammen brandmænd. De har alle sammen børn, der går i skole, eller børnebørn. De kæmper med det som forventet, siger Flynn.

– Det er en sand ulykke. Det er det eneste jeg kan sige. Helt igennem en tragedie, siger Bell og fortsætter:

– Ingen kunne nogen sinde have set, at børnene være begravet i sneen.

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu