ANNONCE

Begravet levende i jordskred: Nu er der nyt

21. april 2021 10:36 | Af: Maiken Krongaard, mk@newsbreak.dk

En 40-årig mand har været i kritisk tilstand, men nu han uden for livsfare

Se flere fotos i billedgalleriet herover

En 40-årig mand fra Roslev blev tirsdag aften begravet levende i et jordskred, da han var i færd med at grave render til drænrør på en mark ved Hegnetvej nær Tøndering.

Mandens tilstand har været kritisk, men nu er han uden for livsfare. Det oplyser lokalpolitiet i Skive onsdag morgen ifølge Skive Folkeblad.

Han har dog pådraget sig skader, og først lød meldingen, at han stadig var i kritisk tilstand.

Gravede manden fri

Den 40-årige mand og en 60-årig mand, der også kommer fra Roslev, arbejdede  med drænrørene kvart i otte tirsdag, da lerjorden pludselig skred og begravede den 40-årige, som stod i en rende, levende.

Ved fælles hjælp fra den 60-årige, der sad og arbejdede i en rendegraver, og tre personer, som ilede til ulykken, lykkedes det dem først af få gravet mandens hoved fri og senere hele kroppen.

Undersøges som arbejdsulykke

Både ambulance, politi og helikopter blev sendt til stedet, og manden blev klokken 20:07 fløjet til Aarhus Universitetshospital i Skejby.

– Det er hurtigt og godt handlet af de personer, der var på stedet, siger politiassistent Niels Bach fra Skive Politi til Skive Folkeblad.

Da der er tale om en arbejdsulykke, er Arbejdstilsynet blevet underrettet. De vil i løbet af onsdag foretage undersøgelser af stedet.

Se flere fotos i billedgalleriet herover

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu