ANNONCE

Bekræfter dødsulykke

10. december 2020 17:00 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet bekræfter nu, at en lastbilchauffør er død ved motorvejsulykke.

Opdateret 17.00:

Sydøstjyllands Politi bekræfter torsdag sen eftermiddag for Newsbreak.dk, at føreren af den ene af to lastbiler involveret i en frygtelig ulykke på Midtjyske Motorvej er død. Han blev erklæret død på stedet, siger vagtchef Steffen Wolf.

– Der er tale om føreren af den lastbil, der kører gennem autoværnet og over i den modsatte vejbane, siger han ved 16.40-tiden. Der er tale om en 34-årig mand fra Nordjylland. Hans pårørende er underrettet om tragedien.

Ulykken skete mellem Tørring og Give og blev anmeldt klokken 11.12. Den ene lastbil kommer kørende i østgående retning og pludselig kører gennem autoværnet og frontalt ind i en modkørende lastbil, der kører i vestlig retning.

Ifølge billedmateriale, Newsbreak.dk har modtaget fra stedet, er der sket betydelige materielle skader. Vragdele har ligget spredt ud over motorvejen, og den ene lastbils førerhus synes mere eller mindre knust. En lastbilhænger er desuden væltet og har tabt sit indhold.

Ingen afklaring

Det er for nuværende ikke til at sige, hvorfor den ene lastbil pludselig kørte gennem autoværnet og over i modsat retning. Det siger vagtchefen. En bilinspektør er blevet tilkaldt, og hans opgave er blandt andet at foretage undersøgelser af implicerede køretøjer og vejens forhold.

Han skal udarbejde en rapport om forholdene. Ingen parter foruden de to lastbiler var involveret i sammenstødet, og ingen af chaufførerne er blevet afhørt. Den ene er død, og den anden er på hospitalet, hvor han i skrivende stund behandles for sine skader.

Der er tale om en 35-årig mand fra udlandet. Hans skader er ikke livstruende.

Fortsat spærret

Midtjyske Motorvej er fortsat spærret i retning mod Herning efter den voldsomme ulykke. Til gengæld er der åbnet for trafik i modsat retning – altså mod Vejle.

Det fortalte Britt Osted Nielsen, der er vagthavende ved Vejdirektoratets trafikcenter, til Newsbreak.dk torsdag eftermiddag. Der vil umiddelbart være spærret mod Herning til tidligst torsdag aften.

– Generelt ser det dog fint ud med trafikken i området, sagde hun ved 15-tiden.

Sydøstjyllands Politi bekræfter den melding. Der åbnes formentlig hen på aftenen, lyder det.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu