ANNONCE

Bekræfter: Hun er fundet død

13. januar 2021 17:13 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet bekræfter onsdag eftermiddag, at det er savnet 46-årig, der onsdag formiddag blev fundet død

Nordsjællands Politi bekræfter onsdag eftermiddag, at den døde person, der onsdag formiddag blev fundet ved Valby Hegn nord for Helsinge, ganske rigtigt er savnet 46-årig kvinde. Hun har været efterlyst i en uges tid.

I en pressemeddelelse udsendt onsdag eftermiddag skriver politiet, at politiet var til stede i Valby Hegn med politihunde, der skulle forsøge at snuse sig frem til spor efter den savnede kvinde, der gav seneste livstegn 6. januar.

Hun forsvandt, og det vurderedes, at hun var nedtrykt. Politiet formulerer da også, at der ikke er noget, der tyder på, at kvinden har været udsat for en forbrydelse. Af samme årsag vil politiet heller ikke komme med yderligere kommentarer i sagen.

Kvindens pårørende er blevet underrettet om fundet.

Nordsjællands Politi takker borgerne for deres hjælp med at gennemsøge haver og skure i området i forbindelse med, at kvinden har været efterlyst samt for at have delt efterlysningen på de sociale medier og andre relevante steder.

Politiet har tidligere foretaget lignende eftersøgninger i andre naturområder nær Helsinge, blandt andet ved Høbjerg Hegn syd for Helsinge og Solbjerg Engsø ved Kagerup.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu