ANNONCE

Bekræfter rygter: -Det er mig

13. april 2021 15:54 | Af: Ritzau Fokus

Fans har spekuleret i, hvem der er bagmanden til det sample, der er brugt på Tessas nyeste udgivelse, "Mums"

Bekræfter rygter: -Det er mig
Rapstjerne teamer op med Anders Matthesen på saftig sang. Foto: Scanpix.

I begyndelsen af april udgav rapdronningen Tessa sangen “Mums”, hvor hun savler over lækre mænd.

Nummeret bliver indledt med en talende mandestemme, og siden da er komikeren Anders Matthesen blevet overstrømmet med spørgsmål om, hvorvidt det er ham, man kan høre indlede rapnummeret.

Og den er altså god nok, bekræfter komikeren på Instagram.

– Lad mig én gang for alle sætte skabet på plads: Ja, det er min stemme, man kan høre i starten af Tessas nye nummer, “Mums”.

– Og til jer, der tænker, hvor er det fra, så er det lydbogen her, siger han med henvisning til sin humoristiske ungdomsbog “Ternet Ninja”, som han både har skrevet, indtalt og siden filmatiseret.

Herefter afspiller den 45-årige komiker et klip fra lydbogen, hvor man hører ham sige: “Jessica var mums. M til det U til det M til det S til det store fede udråbstegn. Ikke så meget at rafle om”.

-Er en tradition

Anders Matthesen, der også selv tidligere har udgivet flere rapplader, er nemlig blevet samplet på rapperens nyeste skud mod hitlisterne.

Og der er altså ingen sure miner over, at et udklip af hans stemme figurerer på “Mums”.

– Det er en hiphop-tradition. Jeg gik selv i mine unge dage ned i jazzbutikker og støvede loppemarkeder og skaffede gamle, snuskede vinyler og samplede dem.

– De unge trendy rappere, der ved, hvad de vil have, de går direkte til Mofibo, siger han med et glimt i øjet og tilføjer:

– Så alt ved det gamle, og så er mysteriet løst.

Anden, som han også bliver kaldt, har da også selv sagt god for, at der måtte sakses fra hans lydbog.

Det fremgår af en besked fra Tessas producer, Jesper Livid.

– Tusind tak for lån af din legendariske røst og ja, vi samplede dig sgu lige, men det fede var jo, at du gav os lov, skriver Jesper Livid til Anders Matthesens video.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu