ANNONCE

Bekræftet: Nora er fundet død

13. august 2019 19:04 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk og Majken Munk Nielsen, mn@newsbreak.dk

Forældrene har nu endeligt identificeret liget, og det ér 15-årige Nora.

Politiet i Malaysia bekræfter tirsdag aften dansk tid, at det lig, der blev fundet tidligere samme dag, er identisk med den 15-årige Nora, der har været savnet siden den 4. august.

Liget er blevet endeligt identificeret af forældrene, der også har opholdt sig i Malaysia. Det skriver britiske BBC tidligt tirsdag aften. Op mod 350 mennesker deltog i eftersøgningen af pigen.

Onsdag bliver en retsmedicinsk undersøgelse gennemført for at forsøge at finde svar på præcis, hvad der er hændt den 15-årige udviklingshæmmede pige.

Lig fundet

Siden den 4. august har den 15-årige Nora Quoirin været forsvundet. Lige siden har malaysisk politi og militær ledt efter hende i junglen omkring Dusun Resort, hvor hun var på ferie med sine forældre. Liget blev fundet tirsdag i junglen omkring hotellet, hvor den 15-årige Nora Quoirin forsvandt fra.

– Jeg kan bekræfte, at et lig er blevet fundet i Betembum bjerge. Det er ikke et sted, der er let tilgængeligt, sagde den malaysiske politichef Mohammed Yusop.

Det var hendes forældre Meabh og Sebastien Quoirin, der opdagede, at hun ikke var på sit hotelværelse da de den 4. august kiggede ind for at se til hende. I værelset var vinduet åbent.

Kæmpe eftersøgning

I 10 dage har malaysisk politi ledt efter den forsvundne teenagepige, der lider af indlæringsvanskeligheder. Foruden politiet og militæret har frivillige vandrere og shamaner ledt efter pigen.

Artiklen fortsætter efter videoen.

Politiet har fra start betragtet sagen både som en forsvindingssag, men også en kidnapningssag. Men det er ikke blevet klarlagt, om der ligger en forbrydelse til grund for hendes forsvinden eller ej. Men politiet har heller ikke nægtet, at der kunne være sket en forbrydelse.

Ifølge en ven af familie ville det ligge meget langt fra Nora Quoirins natur at forlade sin familie af egen vilje.

Søgte information

Nora Quoirins forældre Meabh og Sebastien udlovede 10.000 pund i dusør til den person, der kunne komme med vigtige informationer i sagen, som på sigt kunne føre til, hvor deres datter befandt sig.

På et pressemøde henvendte forældrene sig igen til offentligheden og bad om deres hjælp. Også Nora Quoirins tante og onkel har søgt hjælp fra offentligheden, der har samlet mere end 100.000 pund ind til sagen.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu