Belastet motorvej bliver bredere før tid

19. februar 2013 12:10 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Belastet motorvej bliver bredere før tid
En ulykke spærer motorvejen ved Tappernøje i sydgående retning.

Køge Bugt Motorvejen får sine otte planlagte spor et år tidligere end planlagt. Det oplyser transportminister Henrik Dam Kristensen (S).

 

Trafikanter på den befærdede strækning mellem Greve S og Solrød S kan se frem til den bredere motorvej allerede i 2015 og ikke i 2016, som det hidtil var planlagt.

»Jeg er yderst tilfreds med, at vi allerede i 2015 kan åbne de nye kørespor på Køge Bugt Motorvejen. Det betyder, at vi hurtigere end forventet kan afhjælpe trængselsproblemerne for trafikanterne på en del af den belastede strækning,« siger Henrik Dam Kristensen på Transportministeriets hjemmeside.

Køge Bugt Motorvejen er med sine over 100.000 daglige bilister den mest trafikerede vej i Danmark, og transportministeren påpeger, at den kortere anlægsperiode især vil komme erhvervslivet og de virksomheder, hvis ansatte og varetransporter er afhængige af at kunne komme hurtigt frem, til gode.

Den kortere anlægsperiode skyldes, at det billigste tilbud på arbejdet med motorvejen var med færdiggørelse i 2015, og derfor blev dette tilbud valgt.

BNB

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu