ANNONCE

Bendtner færdig i FCK

17. december 2019 10:46 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Kontrakten er udløbet. Den bliver ikke forlænget.

Nicklas Bendtner er færdig i F.C. København.

Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under videoen

F.C. København og Nicklas Bendtner forlænger ikke den nuværende aftale, der udløber ved årsskiftet.

Dermed bliver det ikke til flere kampe for Bendtner i FCK-trøjen.

– Vi har været meget tilfredse med Nicklas og det bidrag, han er kommet med til truppen, både i omklædningsrummet og ikke mindst på træningsbanen, siger Ståle Solbakken, og fortsætter:

– Han har været en mønsterelev og hjulpet truppen og de unge spillere i hverdagen med sin erfaring som fodboldspiller og sit gode humør.

En fornemmelse

Træneren mener, hans spiller vidste, hvor det bar hen.

– Han har nok haft en fornemmelse et stykke tid om, hvilken vej det gik, men han har tacklet det topprofessionelt. Han har hele vejen igennem været en god holdkammerat, der har støttet drengene og bidraget til vores gode fælles resultater, også selvom han har været skuffet over ikke at spille mere selv.

En ven af huset

Solbakken er ikke i tvivl om, det gode forhold bevares.

– Nicklas kom som en ven af huset, og det vil han også være i fremtiden. Han har haft en flot karriere og hos os været en god holdspiller og en god fyr hele vejen igennem, og han er fortsat velkommen hos os, slutter Ståle Solbakken.

Stolt Bendtner

– Jeg er stolt over, at jeg fik spillet i FCK-trøjen og scoret et mål i Telia Parken, som var en af mine drømme som fodboldspiller,” siger Nicklas Bendtner.

Han lægger dog ikke skjul på, han gerne ville have haft mere tid på banen.

– Men jeg respekterer fuldt ud den beslutning, Ståle har truffet, og jeg fortryder på ingen måde, at jeg fik den her tid i FCK, siger Bendtner, der slutter med at takke klubbens fans.

– Jeg vil gerne takke alle i klubben og ikke mindst fansene for den behandling, jeg har fået i min tid i klubben, det har været rørende for mig.

Om Bendtner vil fortsætte sin karriere i fodboldverdenen ligger lige nu hen i det uvisse.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu