Bendtner ikke realistisk i Hamburger SV

6. marts 2013 17:26 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bendtner ikke realistisk i Hamburger SV
Billede mangler

Frank Arnesen kan blive skandaleramte Bendtners redning. I hvert fald hvis man opsummerer ordlyden af de ekspertudtalelser, der er gjort dagen efter Nicklas Bendtner fik sin dom og dertilhørende kæmpebøde og frakendelse af kørekortet for spirituskørsel natten til lørdag i Indre København.

Men adspurgt er det ikke noget, den tyske sportspresse i netop Hamborg tror på. I hvert fald ikke hos Hamburger Morgenpost.

 – Lige nu er det ikke aktuelt. Hamburger SV har simpelthen ikke pengene til ham. Bendtner er måske blevet billigere end for et par år eller måneder siden, men de har ikke økonomi til at købe ham nu, siger Frederik Ahrens, sportsjournalist på Hamburger Morgenpost.

Nicklas Bendtner var i september 2012 tæt på et skifte til Hamburger SV, hvor han havde en dialog med danske Frank Arnesen, der er sportsdirektør i klubben.

Men aftalen dengang røg i vasken, fordi Bendtner ifølge Arnesen ville til en europæisk storklub, hvor han kunne få mulighed for at spille Champions League. Og det var standarder, som Hamburger SV ikke kunne leve op til med en 15. plads i den dengang netop overståede 2011/2012-sæson.

Nu er Nicklas Bendtners navn imidlertid dukket op i forbindelse med Hamburg SV igen, efter han tirsdag blev dømt for spirituskørsel. Har har eksperter udtalt til danske medier, at Arnesen og Hamburger SV kan være Bendtners redning fra det tilsværtede rygte, han efterhånden har drukket og kørt sig til.

Men i Hamburger Morgenposts sportsspalter bliver Bendtner altså næppe et emne lige foreløbigt ifølge Frederik Ahrens.

 – Nogle skal forlade klubben, før Hamburger SV kan købe en ny spiller, siger Ahrens, og nævner svenske Marcus Berg og sydkoreanske Heung Min Son som mulige spillere, Bendtner kunne afløse.

Ifølge Frederiks Ahrens har Hamburger SV et underskud i million-euro-klassen.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu