Bendtners stunt kan koste statskassen

24. juni 2012 09:03 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Bendtners stunt kan koste statskassen
Billede mangler

Nicklas Bendtner kan undergrave den danske spillovgivning, når han klædt i rødt og hvidt gør reklame for en bookmaker uden licens.
Der skal betales skat for at udbyde spil til spilleglade danskere. Det har en lang række udenlandske bookmakere valgt at gøre ved at få licens til det danske marked.
Bookmakerne føler sig snigløbet af Nicklas Bendtner, efter han i EM-kampen mod Portugal gjorde reklame for den irske bookmaker Paddy Power, der ikke har licens herhjemme.
– Det er utroligt uheldigt for alle de spiludbydere, der har valgt at bruge en masse penge på en licens i Danmark, fået lavet systemerne og på markedføring. Så ender det med, at det er fuldstændig undergravende for de lovlige udbydere, at en udbyder uden licens, der får en nærmest uvurderlig markedsføring, siger Morten Rønde til Newspaq.
Han er formand for brancheorganisationen Dansk Online Spil, som er en brancheorganisation for en række af de største bookmakere på det danske marked såsom Unibet, Bet365, Betfair, Sportingbet og landsholdets officielle sponsor Ladbrokes.
Især Ladbrokes føler sig godt og grundigt snydt af Nicklas Bendter, som via den officielle sponsoraftale med landsholdet har modtaget mange penge fra bookmakeren.
– Det er især uheldigt for Ladbrokes, at en landsholdsspiller vælger at gøre reklame for en bookmaker uden licens, som kæmper hårdt for at kapre danske kunder, lyder det fra Morten Rønde.
I sidste ende kan Nicklas Bendtners underbukse-show koste alle danskere på pengepungen, mener Dansk Online Spil.
– Det skader jo i sidste ende staten, hvis staten ender med at miste skatteindtægter fordi folk spiller hos en udenlandsk spiludbyder, siger han.
Nicklas Bendtner er af UEFA blevet idømt en bøde på 745.000 kroner og en spilledags karantæne. Paddy Power har udtalt, at de vil betale bøden og DBU har forsikret Nicklas Bendtner om, at de vil yde han juridisk bistand.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu