Benitez langer ud: Ferguson nægtede at give mig hånden

11. marts 2013 10:12 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Benitez langer ud: Ferguson nægtede at give mig hånden
Billede mangler

Rafael Benitez hævder, at Sir Alex Ferguson nægtede at hilse på ham inden de to giganters møde søndag på Old Trafford, som i øvrigt endte 2-2 efter en hæsblæsende kamp. 

 

Benitez er langt fra imponeret.

– Jeg ventede på ham (Alex Ferguson, red.) i begyndelsen, så du skal spørge ham. Jeg har gode manerer. Jeg var klar. Jeg kender mange personer, som overværede episoden, og jeg ved, hvad jeg skulle gøre, udtaler Rafael Benitez ifølge BBC. – Det er op til ham. Jeg ventede. Hvis du er modig nok, så spørg ham, siger Benitez lokkende til de engelske medier.  

Det er ikke første gang, at der er drama mellem netop de to managers. Da den spanske træner slog sine folder i Liverpool, udtalte han, at Ferguson fik særbehandling af dommerne i England.

– Alle kan se, at jeg taler om fakta, sagde Rafael Benitez tilbage i 2009 ifølge BBC.

Skotten skød for nyligt tilbage på Benitez, da han proklamerede, at den tidligere Liverpool-manager var heldig at få trænertjansen i Chelsea.

De to kamphaner fik imidlertid heller ikke hilst på hinanden efter kampen, men de får heldigvis muligheden for at hilse pænt på hinanden, når de tørner sammen i omkampen på Stamford Bridge. 

  

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu