ANNONCE

Bent er efterlyst i hele landet:  Obduktion bekræfter politiets mistanke

31. oktober 2017 11:33 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Politiet har ledt efter manden i tre dage, indtil nu uden held.

Sydøstjyllands Politi fortæller i en pressemeddelelse tirsdag, at man har afsluttet obduktionen af den 61-årige kvinde, der lørdag blev fundet død i sit hjem på Christiansøvej i Kolding.

Obduktionen bekræfter den mistanke, man har arbejdet med hos politiet i nogle dage; kvinden blev dræbt. Hos politiet ved man med andre ord, at de de skader, der er fundet på den 61-årige kvinde, var årsag til hendes død.

Det er endnu uvist, hvem der står bag drabet på den 61-årige kvinde, men politiet har siden lørdag, hvor kvinden blev fundet død, ledt efter hendes mand, 63-årige Bent Ovesen. Politiet fortæller i pressemeddelelsen, at Bent er mistænkt i sagen, og at han er efterlyst over hele landet.

Har ledt flere steder

De sidste tre dage har politiet søgt manden med blandt andet mandskab, hunde og helikopter. Man har blandt andet været forbi Vejers på vestkysten, hvor familien havde sommerhus.

– Vi frygter, at han kan have gjort skade på sig selv, og også af den grund vil vi gerne i kontakt med ham hurtigst muligt. Derfor håber vi, at borgerne kan hjælpe os og vil kontakte os, hvis de har set ham eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i. Den er årgang 2015 og har registreringsnummer AU 24836, udtaler politiinspektør Carit Andersen i pressemeddelelsen.

Fandt sin mor død

Det var parrets voksne datter, der fandt sin mor død og opdagede, at Bent og bilen var forsvundet. Naboer og politiet blev alarmeret, og politiet har siden da arbejdet med at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.

– Efterforskningen tyder på, at drabet er begået natten mellem torsdag og fredag, siger Carit Andersen i pressemeddelelsen.

Politiet har også en formodning om, hvornår Bent forsvandt fra stedet.

– Det er vores formodning, at Bent Ovesen og den gråbrune Ford Mondeo har forladt adressen omkring kl. 5.30 fredag morgen. Vi er derfor meget interesserede i at høre fra borgere, der kan have set ham omkring dette tidspunkt – eller senere, lyder det fra politiinspektøren.

Signalement

Som nævnt er Bent Ovesen efterlyst. Han signaliseres som:

63 år gammel, han er almindelig af bygning og 187 centimeter høj. Han er skaldet og bærer briller.

Bilen, der også er meldt forsvundet, er en gråbrun Ford Mondeo årgang 2015. Den har indregistreringsnummer AU 24 836.

Har du oplysninger i sagen, eller har du set den 63-årige mand eller den gråbrune Ford Mondeo, som han formentlig kører i, så kontakt Sydøstjyllands Politi via telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu