Bent er mistænkt for at have dræbt sin hustru: Nu er der nyt i sagen

13. november 2017 12:04 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

Nyheden bekræfter, at politiet særligt forfølger én teori i sagen.

Som Newsbreak.dk fortalte fredag, blev der ved retten i Kolding afholdt et grundlovsforhør vedrørende Bent Ovesen, der er mistænkt for at have dræbt sin kone, Aase Ovesen. Aase blev fundet død 28. oktober i parrets hjem i Kolding, og siden da har politiet ledt efter Bent.

Han er eftersøgt over hele landet, og både han og hans firmabil, en gråbrun Ford Mondeo årgang 2015 er efterlyst. Da Newsbreak.dk omtalte grundlovsforhøret fredag, var det eneste, anklagemyndigheden ville oplyse, at grundlovsforhøret fandt sted. Det er i dag, mandag, blevet oplyst, at Bent er blevet fængslet in absentia.

Newsbreak.dk har talt med efterforskningsleder ved Sydøstjyllands Politi, Carit Andersen. Han fortæller, at fængslingen rent praktisk ikke betyder noget, eftersom at Bent Ovesen fortsat ikke er fundet.

Det betyder dog, at politiet har haft mulighed for at få en dommer til at kigge på sagen mod Bent Ovesen, som den har formet sig indtil nu, fra politiet side.

– Det er derfor, man får ham varetægtsfængslet in absentia, lyder det fra Carit Andersen.

Sagen efterforskes fortsat

Hos Sydøstjyllands Politi efterforsker man altså stadig sagen med samme iver som hidtil; man har en klar mistanke om, at Aase Ovesen blev dræbt, og at det var Bent Ovesen, der dræbte hende.

Det er ikke det samme, som at det ender med at blive resultatet af sagen, skulle politiet en dag kunne kalde den for opklaret. Carit Andersen har tidligere til Newsbreak.dk gjort det klart, at man fra politiets side er åbne for, at det ikke nødvendigvis er Bent Ovesen, der har dræbt Aase, selvom at han er mistænkt i sagen.

Med fængslingen, in absentia, virker det til, at Sydøstjyllands Politi fastholder deres mistanke om, at 63-årige Bent Ovesen er den person, der dræbte Aase Ovesen.

Signalement af den efterlyste

Mener du at kunne hjælpe politiet med at løsne den knude, sagen i øjeblikket er viklet ind til, så kan du blive hjulpet på vej ved at læse signalementet af den drabsmistænkte Bent Ovesen her under. I galleriet over artiklen har vi desuden samlet alle relevante billeder i sagen, så du kan klikke dig gennem dem.

Vigtigst af alt; ved du noget, kan du kontakte Sydøstjyllands Politi på telefonnummer 114.

Bent Ovesen:

63 år gammel, han er almindelig af bygning og 187 centimeter høj. Han er skaldet og bærer briller.

Bilen er en gråbrun metallakeret Ford Mondeo årgang 2015. Den har indregistreringsnummer AU 24 836.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu