ANNONCE

Bent forsvandt under et kort ærinde: Politiet har fundet overvågningsfoto

13. december 2018 08:47 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Helt nye oplysninger om den savnede Bent gør, at politiet håber på vigtig hjælp fra offentligheden.

OPDATERING: Bent er fundet død i Lyngby Sø den 17. december, og billedet af ham er derfor fjernet.

81-årige Bent fra Lyngby på Sjælland skulle sådan set bare løbe et hurtigt ærinde ved Ulrikkenborg Plads ikke langt fra sit hjem på Vintappervej, men noget skete, da Bent iført rød/grå vatteret jakke, rød hue og cowboybukser bevægede sig af sted. Han er ikke vendt hjem.

Det er nu otte dage siden, Bent forsvandt. Siden har ingen hverken hørt eller set noget til den 81-årige, og trods flere eftersøgninger i lokalområdet er der stadig ingen spor af den savnede. Og dog. For 13. december meddeler Nordsjællands Politi, at der nu er dukket helt nye overvågningsbilleder op.

På billederne ses Bent fra Lyngby tydeligt. Klokken er 17.06 onsdag den 5. december, og de stammer fra et kamera opsat på Parallelvej nær Ulrikkenborg Plads, og det er de hidtil sidste livstegn fra Bent.

– Jeg håber på, at de nye billeder af Bent og hans påklædning fra den pågældende dag kaster nye tip af sig fra borgere, der har set Bent inden for den seneste uge, fortæller politikommissær Jørgen Lyster i en pressemeddelelse fra Nordsjællands Politi.

Offentligheden er en vigtig faktor i den slags eftersøgninger. Politiet har blandt andet søgt efter Bent med hunde og droner, ligesom frivillige borgere ledte efter ham i den forgange weekend. Organisationen Missing People arrangerede i weekenden en større søgning.

Efterfølgende tale Newsbreak.dk med Dyre Sønnichsen, vagtchef ved Nordsjællands Politi:

– Vi har ikke fundet noget. Og vi har prøvet nogle forskellige tiltag. Der er virkelig ærgerligt. Han er godt nok væk, men vejret spiller jo også en rolle. Når der er mange mørke timer, så har man jo færre vidner, sagde Dyre Sønnichsen.

Ifølge TV2 Lorrys oplysninger, så har særligt Lyngby Station og Møbelhuset Ikea været et sted, hvor der har været flere tips.

– Lyngby er jo et knudepunkt, så det er svært at vide, hvad Bent kan have gjort. Men vi har sat opslag op nede omkring Ikea, på Lyngby Genbrugsplads og ved busskure og postkasser inde i centrum, fortalte den ene af Bents døtre til TV 2 Lorry i forbindelse med eftersøgningen, hvor også 80 lokale spejdere har deltaget.

Nordsjællands Politi sætter pris på de mange interessenter, der deltager.

– Vi er meget taknemmelige for, at borgerne hjælper os med at lede efter Bent, og det må de meget gerne fortsætte med – både i det offentlige rum, men også i private skure, udestuer og lignende. Derudover må borgere, der har adgang til videoovervågning, meget gerne kigge den igennem og se, om Bent skulle være på optagelserne, slutter Jørgen Lyster.

Bent ser ikke så godt i mørke, men er ellers rask og rørig. Han beskrives som 81 år gammel, omkring 170 centimeter høj, iført en rød/grå vatteret jakke, rød hue og cowboybukser.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefonnummer 114, hvis du har set eller ser Bent.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu