ANNONCE

Bent tog sin cykel og forsvandt

12. juni 2019 06:54 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Bent på 79 år tog sin cykel og forsvandt fra et plejecenter tirsdag.

Bent tog sin cykel og forsvandt
Den 79-årige Bent er forsvundet, og politiet vil gerne høre fra alle, der kan have set ham. Foto: Politi

Tirsdag ved 15-tiden tog den 79-årige Bent sin cykel og cyklede bort fra et plejecenter på Nørrebro i København. Bent er dement og har meget svært ved at finde rundt i byen. Han efterlyses af Københavns Politi.

Vagtchef Leif Hansen fra politiet fortæller Newsbreak.dk, at betjente har været ude at lede efter Bent med hunde, men på det tidspunkt vidste ingen, at han havde medbragt sin cykel. Det gør den forsvundne noget mere mobil.

– Så vi har faktisk stoppet eftersøgningen med hundene, der ganske enkelt slet ikke kunne stille noget op. Vi sidder og håber på, at nogen finder ham, siger Hansen.

Den offentlige transport i hovedstaden er orienteret om den forsvundne mand, og det er tidligere set, at ansatte i busser eller tog genkender en person ud fra en efterlysning.

Eftersøgningen af Bent besværliggøres ved, at han senest er gået hjemmefra i 2017. Dermed kan der ikke tegnes et billede af kendte steder, han går hen. Familien har desuden oplyst politiet, at der ikke umiddelbart er nogle steder, som tidligere bopæl, Bent kan tænkes at søges hen.

Bent er 79 år, cirka 170 centimeter høj, almindelig af bygning, har gråt hår, er iført blå jakke, blå cowboybukser, og så er han medbringende en cykel.

Ser du ham, kan du kontakte politiet på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu