Berlusconi festede med nonne-klædte strippere

16. april 2012 20:47 | Af: Uffe Dahl, newsbreak.dk - mail: redaktion@newsbreak.dk
 
Berlusconi festede med nonne-klædte strippere
Billede mangler

Den italienske model Imane Fadil er en af flere kvinder, der i dag har vidnet mod den tidligere italienske regeringsleder, Silvio Berlusconi, ved et stort retsmøde i Milano.
Her gav hun bl.a. et indblik i, hvad der foregår, når Berlusconi holder fest. Det skulle ifølge vidnesudsagnet ikke gå stille for sig, men indbefatte strippere, klædt ud som nonner, skriver BBC News.
Ved retssagen anklages Berlusconi for at betale for sex med en mindreårig stripper ved en af disse fester.
Der er tale om den marokkansk-fødte Karima el-Mahroug. Hun var 17 år, da hun angiveligt første gang havde sex med den italienske mediemogul.
Fadil forklarede ifølge BBC News i retten, at hun havde fået 2.000 euro eller knap 15.000 kroner af Berlusconi for at deltage i en af disse såkaldte “Bunga Bunga”-fester.
Første gang, hun deltog i en fest med Berlusconi, så hun ifølge eget udsagn to unge kvinder i nonne-kostumer strippe for regeringslederen, og en af dem var angiveligt Nicole Minetti. Hun er i dag rådgiver for Berlusconis politiske parti i Milano.
Den italienske avis Corriere della Sera skrev i sidste uge, at Berlusconi havde betalt i alt 127.000 euro til tre kvindelige vidner, herunder Minetti, da retssagen gik i gang. Berlusconis advokat, Niccolo Ghedini, afviser dog ifølge nyhedsbureauet AFP, at hendes klient forsøgte på at påvirke kvindernes forklaringer, og at det snarere var udtryk for Berlusconis “vekendte gavmildhed”.
Berlusconi trådte tilbage som italiensk regeringsleder i november sidste år som følge af udlandets bekymring for den skrantende italienske økonomis fremtid.
Kilde: BBC News

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu