Berlusconi forsvarer neger-udtalelse

8. februar 2013 11:21 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Berlusconi forsvarer neger-udtalelse
Silvio Berlusconi. Arkivfoto.
Silvio Berlusconi

Silvio Berlusconi. Arkivfoto.

Silvio Berlusconi kaldte Mario Balotelli for ‘familiens lille neger’. Nu forsvarer Silvio Berlusconis bror sine udtalelser.

 

Op til Balotellis debut for sin nye klub AC Milan blev Paolo Berlusconi, bror til ejer Silvio Berlusconi, filmet til et arrangement hvor han omtalte Balotelli i knap så flatterende vendinger.

Berlusconi skulle have sagt:

– Lad os gå hen og se familiens lille neger.

Nu træder Paolo Berlusconi frem og forsvarer sine udtalelser:

– Han (Balotelli, red.) forstod, at det, jeg sagde, var kærligt ment, og så blev det efterfølgende forvandlet til et mediecirkus, skriver goal.com.

Paolo Berlusconi siger, at hans udtalelser ikke skal opfattes som racistiske. Desuden ved Balotelli godt, at han ikke mener noget dårligt eller grimt om ham.

– Jeg har talt med Balotelli. Men der var virkelig ikke behov for at forklare ham noget, fordi han er en intelligent fyr, siger Paolo Berlusconi.

AC Milan har valgt ikke at kommentere på hændelsen, der fandt sted forud for søndagens kamp mod Udinese. Men torsdag blev der på klubbens hjemmeside lagt et billede op af den tidligere Manchester City-afspiller, hvor han står sammen med Paolo Berlusconi.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu