ANNONCE

Indlagt igen

7. april 2021 21:48 | Af: Ritzau Fokus

Indlæggelse sker samtidig med efterforskning i bunga-bunga-fester, som Berlusconi deltog i som regeringschef

Indlagt igen
Italiens tidligere premierminister Silvio Berlusconi er blevet indlagt på et hospital i Milano, oplyser en kilde i den tidligere premierministers parti, Forza Italien. Det er anden gang inden for to uger, at Berlusconi er blevet indlagt på San Rafaele-sygehuset i Milano. (Arkivfoto) Foto: Flavio Lo Scalzo/Reuters

Italiens tidligere premierminister Silvio Berlusconi er blevet indlagt på et hospital i Milano. Det oplyser en kilde i den tidligere premierministers parti, Forza Italia.

Det er anden gang inden for to uger, at Berlusconi er blevet indlagt på San Rafaele-sygehuset i Milano.

Berlusconi skal være taget ind på et hospitalet tirsdag for at gennemgå en rutineundersøgelse, da læger besluttede at indlægge ham.

Indlæggelsen sker, samtidig med at der fortsat efterforskes i de såkaldte bunga-bunga-fester, som Berlusconi deltog i, da han var premierminister.

Der er frem for alt fokus på hans relationer til den dengang mindreårige pige Karima El-Mahroug.

Helbredet svigter

Den excentriske 84-årige milliardær og mediemogul Berlusconi har i de seneste år haft et svigtende helbred. Under et besøg i Monaco først på året blev han indlagt med hjerteproblemer. I september sidste år var han indlagt med covid-19.

Berlusconi var i 2016 igennem en hjerteoperation. Han har også overlevet prostatacancer.

I en ny sag mod Berlusconi ventes der torsdag dom i byen Siena i Toscana, Berlusconi er anklaget for at have betalt vidner for ikke at vidne i en sag om en mindreårig prostitueret.

Den tidligere regeringschef opholdt sig i det sydøstlige Frankrig, da han fik problemer med hjertet.

Hans læge mente, at det var bedre at få ham til et nærliggende hospital i stedet for at bringe ham til Italien.

Berlusconi gennemgik en stor hjerteoperation i 2016. Han har også tidligere fået behandling for prostatakræft.

I september sidste år blev han indlagt, efter at han var blevet smittet med coronavirus. Han sagde senere, at virusset havde været hans livs “farligste udfordring”.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu