Bernburg mærker fremgang

28. februar 2013 16:53 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Bernburg mærker fremgang
Billede mangler

Martin Bernburg er ikke ligefrem et navn, man har hørt meget til på Brøndby stadion de seneste mange måneder. Faktisk har den tidligere FC København- og FC Nordsjælland-spiller ikke været på banen for Brøndby siden 1-1 kampen mod HB Køge i december 2011.

Den 27-årige angriber har siden da døjet med knæproblemer, og han er derfor nu indlagt på en idrætsklinik i Bologna i Italien, og endelig ser det ud til, at der er fremgang at spore for Bernburg:

– Det går klart bedre, end da jeg tog herned, så det er positivt. Lægen har ligeledes givet udtryk for, at det er gået hurtigere fremad, end han havde håbet, siger Martin Bernburg til Brøndbys hjemmeside

Brøndby-angriberen er startet blødt ud med sin genoptræning i det italienske, men som ugerne er skredet frem, er der kommet nye øvelser og større belastning til:

– Nu er jeg cirka halvanden måned inde i forløbet, og der er kommet mere belastning på. Jeg starter dagen med halvanden time på træningsbanen, hvor jeg laver tekniske øvelser med bold og pulstræning med retningsskift og lignende. Efter frokostpausen står den så på styrketræning, der skal gøre knæet, musklerne og senerne stærkere, siger Bernburg der dog ikke forventer at vende tilbage til Vestegnen før til april.

Martin Bernburg, der kom til Brøndby i 2009, har kontrakt med klubben frem til sommeren 2014

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu