Berørte landsholdsstjerner støtter kræftramt håndboldspiller

12. marts 2013 12:43 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Berørte landsholdsstjerner støtter kræftramt håndboldspiller
Billede mangler

Den tidligere landsholdsspiller Daniel Svensson, der er på kontrakt i den tyske bundesligaklub Tus N-Lübbecke, fik i torsdags konstateret kræft. Diagnosen lød på Hodgkins lymfom.

 

Det meldte spilleren selv ud mandag via en pressemeddelelse, og efterfølgende er det væltet ind med sympati-tilkendegivelser fra håndboldmiljøet til Daniel Svensson på det sociale medie twitter.

Især de danske herrelandsholdsspillere har været ivrige efter at give ‘Maskinen’, som de kærligt kalder Daniel Svensson, et moralsk boost i kampen mod kræften.

– Vores tanker går til dig og dine nærmeste. Du har heldigvis altid været en fighter, så den her kamp vinder du også.René Toft Hansen, THW Kiel

– Ønsker dig alt det bedste! Be strong mate!!!!Thomas Mogensen, Flensburg-Handewitt

– Mine tanker er hos dig @dsvensson25. Maskinen kan ikke gå i stykker, skriver stregspilleren Jacob Bagersted fra Aalborg Håndbold.

– Familien Duun Greens tanker går til dig Svenne. Maskinen skal nok klare denJannick Green,BSV

– Varme tanker til @dsvensson25 herfra!!Nikolaj Markussen, Atletico Madrid

– Mange tanker fra det spanske går til @dsvensson25. Det er sgu lidt for vildt! Krydser hvad der krydses kan og håber på det bedste.Jesper Nøddesbo, Barcelona

– De bedste tanker herfra. Trist at høre, men Maskinen skal nok klare det her. Håber snart at se dig på banen igen!!Henrik Toft Hansen, BSV

– Trist nyhed at læse men er sikker på du kommer tilbage på fuld tons igen!! God bedring herfra kammerat!Casper U Mortensen, BSV

– Sender dig de bedste tanker fra kolding… Knus Louise og boLouise Svalastog Spellerberg og Bo Spellerberg, Kolding

– Mange helbredende tanker her fra det midtjyske til @dsvensson25 !Rasmus Lauge, BSV

– Ubehageligt at læse om@dsvensson25 kræftsygdom. Jeg sender positive tanker din vej!Mads Ø. Nielsen, BSV

Daniel Svensson er parat til at tage kampen op og siger i sin pressemeddelelse, at ‘jeg vil smadre kræftsygdommen. Og udsigterne til, at playmakeren, der erblevet kaldt ‘Danmarks største talent’ kan få sin største sejr i karrieren i kampen mod kræften, skulle være gode.

Hodgkins lymfom er en kræftform med høje prognoser for helbredelse, og med sin alder og fysik bør Daniel Svensson, der fylder 31 år i næste måned, ifølge lægerne have gode udsigter for at komme sig helt.

Håndboldspilleren skal nu i kemobehandling, der begynder i næste uge og varer de kommende fire måneder, hvorefter det afgøres, om der er behov for ydeligere indgreb i form af strålebehandling.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu