ANNONCE

Beskudt med bold og fyrværkeri fra bro

11. juli 2019 21:57 | Af: Jørgen Rosengren, jr@newsbreak.dk

Flere unge blev set flygte fra stedet.

Tidligt søndag morgen, klokken 04.06 fik en bilist smadret forruden, da en hvid fodbold blev kastet ned fra en bro over Camma Larsen-Ledets Vej i Aabenraa ved Høje Kolstrup Skole.

Flere drenge blev set stikke af fra stedet  – og nu beder politiet befolkningen om hjælp.

Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Et vidne har ifølge politiet set to unge på Vestvejen ved Høje Kolstrup, som kan have været involveret i hændelsen. Og politiet vil gerne i kontakt med andre vidner.

Det var en vægter, der fik skadet forruden i sin bil af en kastet genstand, da han kørte under en bro.

Efter anmeldelsen blev der straks sendt en patrulje til stedet. Vægteren har til politiet forklaret, at det var en hvid fodbold, der med kraft bag blev kastet ned fra broen og ramte bilens forrude.

Da han stoppede og steg ud, blev han også beskudt med fyrværkeri. Der har altså ikke fra anmelderens side været talt om stenkast, og der er heller ikke fundet sten, som skulle have ramt bilen.

Bolden er derimod fundet.

Unge i mørkt tøj

For at forsøge at afskære de fire-fem teenagere, det drejede sig om, tilkaldte patruljen yderligere en patrulje, som kom til broen. De unge var dog forsvundet ud i området – sandsynligvis via stisystemerne – og trods afpatruljering af området, lykkedes det ikke at finde dem.

Vægteren beskrev, at de unge var klædt i mørkt tøj og med hættetrøjer, hvor hætterne var trukket op over hovedet.

Et vidne har efterfølgende fortalt, at han senere på morgenen på Vestvejen har set to tydeligvist dansk udseende unge i en påklædning, der svarer til den beskrevne.

Hjælp politiet

Politiet vil gerne i kontakt med andre, der muligvis på ruten fra Høje Kolstrup og ind mod Aabenraa har set de to eller andre unge, der svarer til signalementet.

Lederen af Syd- og Sønderjyllands Politis Områdecenter Syd, vicepolitiinspektør Preben Westh, siger, at politiets generelle erfaring med Høje Kolstrup området er, at det ikke er mere belastet af kriminalitet og uro end andre tæt bebyggede områder med mange beboere. Politiet har et godt samarbejde med både beboere, foreninger og andre i området.

Har du oplysninger i sagen, kontakt Syd- og Sønderjyllands Politi på telefonnummer 114.

ANNONCE

x
Del din kommentar
Forsiden lige nu