Beskyldt for at bestikke dommere med luder-sex

9. april 2013 13:30 | Af: Berlingske Nyhedsbureau
 
Beskyldt for at bestikke dommere med luder-sex
Billede mangler

Tre FIFA-dommere fra Libanon skulle i sidste uge have dømt AFC Cup-kampen mellem hjemmeholdet Tampines Rovers fra Singapore og gæsterne East Bengal fra Indien. Men kort før kick off blev de ifølge Reuters fjernet fra opgaven under mistanke for at have modtaget bestikkelse.

 

Dommeren Ali Sabbagh og de to linjedommere Ali Eid og Abdallah Taleb er anklaget for ‘på korrupt vis at have modtaget tilfredsstillelse… for at fixe en fodboldkamp’ – det vil sige at have fået luder-sex som betaling for at sørge for at kampen skulle ende med det rigtige resultat. De tre libanesere skal for retten onsdag.

Den lokale forretningsmand Eric Ding Si Yang er manden, der er anklaget for at have bestukket de tre libanesiske dommere. Han blev tirsdag sat fri mod en kaution på 150.000 Singapore-dollars svarende til 700.000 danske kroner.

De tre dommere kan se frem til en bøde på 100.000 Singapore-dollars og fem års fængsel, hvis de bliver fundet skyldige. Ding kan se frem til den samme straf – gange tre.

Ifølge det europæiske politisamarbejde Europol bliver en stor del af den omfattende match fixing, der finder sted, styret af et kriminelt netværk i Singapore. Europol mistænker netværket for at stå bag 380 kampe, som man mener er blevet fixet i europæiske turneringer.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu