Betalte fridage 2019: Så mange får du

10. november 2018 13:48 | Af: Jon Tolstrup Jensen, jj@newsbreak.dk

Dage på sofaen, hygge med familien eller bare en dag væk fra job. De betalte fridage 2019 kan være en god anledning.

Betalte fridage 2019: Så mange får du
Nu er den her. Listen over de betalte fridage 2019. Foto: Colourbox

Drømmer du også om at få betalte fridage 2019, så skal du ikke bekymre dig. Tvivlen om, hvorvidt det er et arbejdsgiverår eller lønmodtagerår er et evigt spørgsmål. Der er nemlig mere end en håndfuld fridage, som du kan se frem til.

Det starter allerede ganske luksuriøst ud, da 1. januar falder en tirsdag. Dermed skydes året altså igang med den første af de betalte fridage 2019. Men så er der en længere pause, inden du igen kan se frem til at få en betalt fridag.

Den næste falder nemlig først ved påske, men der kan du se frem til to, da både Skærtorsdag og Langfredag er helligdage. Anden påskedag falder selvsagt på en mandag, hvorfor du kan se frem til en god, solid påskeferie som hvert eneste år.

En gylden periode for betalte fridage 2019

Det er ikke svært at kippe med flaget, hvis man gerne vil have fri fra arbejde. Der er nemlig udsigt til massevis af betalte fridage, da Store bededag falder den 17. maj , hvilket er en fredag. Så hvis du planlægger ferie tidligt, så kunne en tur til Italien eller Tyskland måske være med i dine overvejelser.

Men inden du får pakket tasken, så tjek lige om du skal have nyt pas, så skal du gøre det klart for dig selv, at der er flere chancer for forlængede weekendferier. Kristi himmelfartsdag falder nemlig en torsdag – nærmere bestemt den 30. maj.

Og de skønne pinsedage falder som bekendt den 9. juni og den 10. juni. Altså en søndag og en mandag, som de jo plejer.

Julen er tæt på at være kronede dage, hvis man drømmer om at få så mange betalte fridage som muligt. Den 24. december falder en tirsdag, hvilket betyder i betalte fridage 2019, så er du sikret at have fri både første- og andenjuledag, som falder på en onsdag og en torsdag.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu