ANNONCE

Betjent dræbt af skud

6. december 2020 21:01 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Politiet har nu offentliggjort nyhed om, at skudofferet er død.

Betjent dræbt af skud
Den dræbte betjent bliver begravet 8. december. Foto: Politi

En kvindelig betjent, der tirsdag blev skudt af en person, hun henvendte sig til i forbindelse med en anmeldelse om parkering til gene, er død. Det har politiet i Charleston i staten West Virginia i USA offentliggjort i en pressemeddelelse.

– Hun var legemliggørelsen af alt, Charleston Politi er og stræber efter at være. Modig, medfølende og uselvisk overfor indbyggerne i den by, hun elskede. Hendes eftermæle vil leve videre i kolleger og indbyggeren, hun daglige rørte og inspirerede, siger Tyke Hunt, der er den lokale politichef.

En 38-årig lokal mand er mistænkt at stå bag skuddet, der har dræbt den unge betjent, der var “på gaden” siden 2019. Den 38-årige er i politiets varetægt, men er på hospitalet. Han blev selv skadet i episoden.

Ifølge CBS News er han ikke formelt sigtet for noget, som det er lige nu. Der er uklarheder om, hvad der reelt hændte. Begge parter har nemlig lidt skudsår. Politiet arbejder på at klarlægge forløbet.

Sikkert er det dog, at den 38-årige parkerede sin bil i en indkørsel, der ikke er hans, og det fik en borger til at kontakte politiet, der blev repræsenteret ved den kvindelige betjent. Parterne indledte et skænderi, og det blev fatalt.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu