ANNONCE

Betjent tissede på 12-årige pige der ventede på skolebus

22. august 2019 12:22 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Betjenten er selv blevet anholdt, oplyser politiet.

Betjent tissede på 12-årige pige der ventede på skolebus
En 12-årig ventede på skolebussen, og blev forulempet af en betjent. Foto: Scanpix

En betjent i en forstad til storbyen Cleveland, der ligger i staten Ohio, USA, er selv blevet anholdt og sigtet for særdeles upassende opførsel, skriver Cleveland.com. Den 34-årige betjent skal ifølge politiet have tisset på en 12-årig pige, han også forsøgte at kidnappe.

Siden 2014 har manden været ansat i politistyrken, men han er nu suspenderet som følge af den verserende sag, der tog sin begyndelse fredag i sidste uge. “Han vil blive holdt ansvarlig”, siger anklageren i sagen til lokalmediet.

– Det er min mission at sikre, at manden aldrig nogensinde bærer et politiskilt igen, siger anklager Michael O’Malley.

Fredag lokal tid sad den 12-årige pige på fortovet på Euclid Avenue i forstaden Euclid og ventede på at blive samlet op af den lokale skolebus, men ifølge anklagen kom den 34-årige betjent trillende i sin bil og henvendte sig til pigen.

Han spurgte flere gange – trods talrige afvisninger – om pigen skulle have et lift til skole. I sidste ende gav han op og kørte bort, men vendte dog ikke længe efter tilbage. Medbringende en mobiltelefon filmede han nemlig sig selv og pigen, mens han tissede på hende.

Efterfølgende stak han igen af fra stedet, men politiet kom på sporet af ham, da pigens mor anmeldte den bizarre oplevelse til politiet. Sammenholdt med en anmeldelse fra en beboer i området, der havde set den 34-årige, der ikke var på arbejde, luske rundt og kigge mistænkeligt ind i biler, stykkede politiet det hele sammen.

Betjenten, der er suspenderet, meldte sig selv i tirsdags.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu