Tre betjente anholdt for spritkørsel: En med børn i bilen

20. april 2017 12:44 | Af: Louise Bennetzen, lb@newsbreak.dk

Man skulle tro at betjente ville have styr på promillegrænsen. Tydeligvis ikke.

Tre betjente anholdt for spritkørsel: En med børn i bilen
Tre betjente blev anholdt af deres kollegaer på samme aften for spritkørsel. Arkivfoto: SCANPIX

Tre betjente er blevet anholdt for spirituskørsel på samme aften. Alle tre betjente kommer fra San Antonio i Texas. Det skriver 22 WWLP.

Tre betjente anholdt for spritkørsel? Der er noget der skærer i ørerne. Men uanset blev de tre betjente alle taget samme aften uafhængigt af hinanden. De blev endda anholdt af deres kollegaer.

Mor kører fuld med børn på bagsædet

Gena Rodriguez og Harold Thomaston er begge betjente for San Antonio politi. Men det er ikke det eneste de har til fælles. De blev også begge taget for spritkørsel og anholdt med få timers mellemrum en fredag aften.

– Det er skuffende hver gang en betjent bliver anholdt for noget. Men spritkørsel er bare så nemt at undgå, og der er virkelig ingen undskyldning for det, siger politichefen for San Antonio politi William McManus.

Ifølge politiet har Rodriguez arbejdet for politiet i 11 år. Men det er ikke det værste. Hun havde nemlig sine børn med sig, da hun kørte op i en anden bil. Da en betjent kom derhen snakkede moren utydeligt, lugtede af alkohol og havde svært ved at holde balancen.

“Jeg er rasende”

Få timer senere blev Harold Thomaston, der har arbejdet ved politiet igennem hele 20 år, stoppet. Ifølge politiet svingede han over i samme bane som en anden betjent og kørte bagefter overfor rødt.

– Betjentene bliver overhovedet ikke favoriseret, de bliver derimod bedømt hårdere. De blev også anholdt af San Antonio politi – deres kollegaer, siger McManus.

Samme aften blev en betjent fra Bexar County, 24-årige Sabrina Morena, også anholdt for spritkørsel. San Antonio ligger i Bexar County. Hun havde kun arbejdet på sherifkontoret i otte måneder.

– Jeg er rasende, der er ikke andet at sige, fortæller sheriffen i Bexar County Javier Salazar og fortsætter:

– Jeg er så stolt af de betjente, der gjorde det rigtige til trods for deres personlige følelser og stadig udførte deres arbejde. Jeg er stolt af, at vi har sådanne betjente gående, der er villige til at komme med ofre.

Del:
Del din kommentar
Forsiden lige nu