ANNONCE

Betjente fyret efter aktion på stripklub

25. januar 2020 13:44 | Af: Peter Koch, pk@newsbreak.dk

To mistede jobbet, to andre blev suspenderet fra tjeneste.

Betjente fyret efter aktion på stripklub
Stormy Daniels blev anholdt men siden tilkendt erstatning. Foto: Robyn Beck / Scanpix.

I sommeren 2018 blev pornostjernen Stormy Daniels anholdt på en stripklub i Ohio, USA, og det har nu fået konsekvenser for fire af de betjente, der var en del af aktionen mod stripklubben. Det skriver ABC News.

Stormy Daniels blev kendt over hele verden, da Donald Trump blev anklaget for at have betalt hende for at være tavs om, at hun og Donald Trump havde haft sex, mens Donald Trump var gift med Melania Trump.

Artiklen fortsætter under videoen. 

Da Stormy Daniels blev anholdt, var det, mens hun var på arbejde som stripper, men ifølge ABC News har politiet sidenhen haft svært ved at retfærdiggøre anholdelsen af en stripper på arbejde på en stripklub.

Stormy Daniels blev anholdt sammen med to kolleger på stripklubben, og de blev sigtet for at have opført sig upassende over for kunder på stripklubben. Det er siden kommet frem, at flere af disse “kunder” i virkeligheden var betjente undercover, og sagen er efterfølgende blevet gransket internt af politiet i Ohio.

Konklusionen på det hele er, at to betjente er blevet fyret. Det drejer sig blandt andet om Steven Rosser, der stod for at arrestere Stormy Daniels, men som siden ikke skriftligt dokumenterede, hvorfor det var i orden at anholde Stormy Daniels.

Da sagen blev taget op af en uafhængig myndighed, løj Steven Rosser under afhøringer, og han digtede blandt andet, at hele sagen skulle handle om menneskesmugling. To andre betjente er blevet suspenderet fra deres job for kortere perioder.

Med det kan det meget vel være, at sagen er overstået. Stormy Daniels, og hendes kolleger, lagde efter anholdelserne sag an mod byen, de blev anholdt i. Ifølge Stormy Daniels blev hun anholdt på vegne af Donald Trumps støtter, og retssagen endte med et forlig, hvor Stormy Daniels blev tildelt 3.000.000 kroner, mens hendes kolleger hver blev tildelt 1.000.000 kroner.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu