ANNONCE

Betjente i livsfare

13. september 2020 20:33 | Af: Jonathan Lykke Lilmoës, jl@newsbreak.dk

Donald Trump raser, mens to betjentes liv er i overhængende fare efter likvideringsforsøg.

I en brutal video, som politiet i Los Angeles County har delt, kan man se, hvad der mest af alt ligner et forsøg på at likvidere to politibetjente, der intetanende sidder i deres bil. Los Angeles Times skriver, at betjentene er i livsfare.

Episoden, der udspillede sig i forstaden Compton lørdag, blev optaget på et overvågningskamera. Det er de optagelser af skyderiet, som politiet har offentliggjort. Her kan man se, hvordan en endnu uidentificeret person går hen til en parkeret patruljevogn og affyrer flere skud gennem passagervinduet.

En 24-årig mand og en 31-årig kvinde blev ramt. De er begge i livsfare efter at være blevet ramt i henholdsvis ansigtet og hovedet, oplyser politiet i Los Angeles, der får hjælp af FBI til efterforskningen.

– De to betjente blev fanget i bagholdsangreb begået af en gerningsmand på den mest kujonagtige måde, sagde den lokale politichef Alex Villanueva ved en pressebriefing lørdag aften lokal tid.

Selv USAs præsident Donald Trump har kommenteret angrebet, der følger lang tids uroligheder i hele landet, der tager udspring i politiets drab på sorte indbyggere – blandt andet i Compton. Han skriver på Twitter:

– Dyr, der skal slås hårdt ned på.

ANNONCE

ANNONCE
Del din kommentar
Forsiden lige nu